disclaimer

Alle gegevens en informatie op deze site zijn afkomstig van derden en / of uit openbare bronnen. En al hebben we veel inspanning getoond door de informatie zo nauwkeurig mogelijk te achterhalen en weer te geven, Optiepedia.nl staat niet in voor de (on)juistheid of (on)volledigheid van de getoonde gegevens en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van of ontstaan uit of door foutieve, onjuiste of afwezigheid van informatie. Wij geven u geen financieel advies en alle teksten en voorbeelden zijn dan ook bedoeld ter illustratie.

Uiteraard is Optiepedia.nl gericht op informatie over opties, maar bij informatie over opties en / of het handelen in opties komt natuurlijk meer kijken.
Optiepedia.nl geeft u ook inzicht in banken, brokers, tipgevers en adviesdiensten en software.  Ook al ligt de nadruk op opties toch ontkomen we er niet aan dat er enige verwatering optreed want sommige diensten doen meer dan alleen opties.

De populariteit van een broker, dienstverlener of product gebeurt op basis van het aantal weergaves, aanvragen en beoordelingen door de bezoekers. Via onze diverse product- en prijsvergelijkingstabellen maakt u zelf een keuze. Gedurende de aanvraag of looptijd van het product blijft de instelling of aanbieder van het product uw enige aanspreekpunt.

Na het klikken in de vergelijkingstabellen op > Info krijgt u eerst nog extra informatie over uw keuze alvorens u besluit om, uiteraard nog steeds geheel vrijblijvend op verzenden te klikken. Wij garanderen niet dat alle aanvragen door de ontvangende partij (tijdig) worden verwerkt.

Sommige diensten willen misschien liever niet vermeld worden, van andere brokers, dienstverleners of verkopers ontvangen we soms een kleine vergoeding voor onze inspanning. Wij vinden namelijk dat alle getoonde diensten een bestaansrecht hebben verworven en daardoor een plaats hebben verdiend op Optiepedia.nl.

Heeft u een klacht over deze website, klopt er iets niet of wilt u meer informatie? Heeft u een vraag of ontbreekt er volgens u een broker, dienstverlener of product? Meld het ons via het contactformulier.

Waarschuwing en / of  financiële disclaimer
Financiêle producten dienen met zorg te worden gebruikt en bij sommige financiële producten kunt u meer dan uw inleg verliezen. Lees altijd eerst de voorwaarden door voordat u een abonnement afsluit of een financieel product koopt.
Getoonde resultaten kunnen door de (hun) aanbieder onjuist of fictief zijn weergegeven.
Rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Fred Weites – Gieten